bosan tanpa smartphone



Haiya.. !
bosan bosan bosan bosan bosan sampai tahap mengalirkan airmata kebosanan okay
since kena ragut haritu sampai la ni dah cukup sebulan tanpa handphone. 
*terasa nak terjun tingkat 21*
eeee ! sumpah kat peragut tu, xberhati perut dan iskks ! xsampai hatii.. -.-'
*okay tarik napasss tarik napasss..*
tapi takpe bukan rezeki i kot.

so nak dijadikan ceritanya

korang berhati hatilah ye bawa bag ke sling bag ke clutch ke.. xkesa la tapi korang haruslah berhati hati. nasip i baik, xde sangat barang berharga yang kena rembat oleh rempit tu. cuma phone S3 aku and few money. yang lain kebetulan suruh Encik Azim pegang. kalau tak memang satu lagilah masalah nak buat i.c lah nak apply card bank bagaikan. so sekarang ni pakai phone tiga tiga sekupang jelah citenye. bunuh diri lagi -.-'
But Seriously memang trauma doo..
after kena ragut tu nak dekat 2minggu trauma tak nak keluar rumah. sebab?
sebab bahu belah kiri bengkak hasil dari diragut. nasip baik tak jatuh bergolek kat tepi jalan. malu weeeeyyy !! ahahaha 
lepastu i trauma dengar bunyi motor bersepah.. lagi lagi motor 125yamaha tu..
sebab peragut yang tak ada pedoman tu pakai 125 yamaha tu.. -.-'
dah la hilang handphone, hilang keyakinan diri, trauma, so GRRRR ! 

tapi for now i still kena focus focus focus.. takpe takde phone ni. 

k lah korang, bye *masuk dalam selimut sambil mengeluarkan airmata trauma* -.-'


0 reply sini:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...