Bersihkan belog yang agak dan sangat berdebu

Omaigod ! ish ish ish.. banyak debu debu debu !! dah macam lagu misha omar. debu debu cinta.!! auw! dedebu sangat. haha
memang lama gila babs tak update blog *sedih tahap mengeluarkan airmata nak bunuh diri*
serious serious and seriously memang tak ada masa. rasa bersalah kat blog ni pun ada juga.
kalau dulu pantang nenek moyang blah atok punya mak tak update dalam seminggu.
Q apahal kau ni teruk sangat hah !
tapi tak apa. selagi ada kudrat untuk mencuri masa sendiri (tak dosakan?)
kita akan cuba sekau sejam dua untuk blog kesayangan.
so motive sebenarnya nak mengupdate blog ni sebab nak membersihkan sarang labah labah yang kian berleluasa ni \
oleh yang sedemikian marilah kita sama sama gotong royong ya.. 

SEE u'ols on next Entry

1 reply sini:

Sue Bee said...

dtg kutip sawang labah-labah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...