New Addition of Radius Family

Yeah ! i dapat sorang lagi nephew
fuhh sebab ke'busy"an melampau, baru dapat update pasal baby noah :)
haritu masa akak i baru lepas bersalin ada p melawat kejap je, dapat la peluk peluk baby noah. ever since that, tak jumpa because my sister berpantang kat rumah mak mertua dia kat Kelantan. so belum ada kesempatan nak jumpa Baby noah lagi.

comel kan? ofcouse korang kena tengok maksu dia comel lagu mana. hikhok

okaylah nama dia Al-Noah Qaleef Abraham 

super cute. aunty doakan for you Noah.. be a good boy. lepas ni Jude pun dah ada geng dah selama ni kalau jumpa cousin cousin selalu dia sorang je boboiboy heheehe

0 reply sini:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...