#002 post - Quee kembali (i'm back)

I'm Back
Hello semua, salam 1Malaysia.
Setelah sekian lama quee tak menconteng.
hari ini quee kembali.
hopefully , kalau quee tak busy quee akan conteng banyak-banyak lagi untuk you all
kelas kau jah !
so hari pun dah lewat malam. esok quee akan update banyak-banyak sampai korang muntah darah okay
sebab banyak yang bertanya adakah Quee sudah Retired dari Dunia Blogging 
jawapannya adalah : jeng jeng jeng
Quee x Retired pun. just quee busy sangat sampai kekurangan waktu untuk dating dengan Blog sendiri
 oleh itu dengan kata sepakat quee dan waktu.
setiap hari tepat pukul 10malam quee akan update satu entry :) okay ?
okaylah Quee pun nak tidur dulu.
 good night fellas.

♥♥Much love : Quee Radius


4 reply sini:

iyka said...

sumpah rindu FQ gila ! xsabar lah lepas ni :)

pat_one said...

quee, nak tanya.. mana pi button tuto awak??? errgh. ruginyer

foreverquee said...

iyka : hehehe sorry tauu!! after this blh dtg visit blog ni slalu. :)

foreverquee said...

pat_one : oh! sorry i dah remove. sebab agak berserabut. tp entry semua saya masih ada. nak ? nanti sy bagi link la okay !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...