Memperkenalkan kucing baru : whitey

Hello you all. Good Morning!!
Memang dah lama gila tak update blog kan.? Yang ni pun update pakai phone je. Nampak tak kejituan aku nak memblog ni.haha (jitu sangat kan)
So entry kita pada harini pasal kucing. Yes Q baru je adopted whitey ni. After raya seminggu tu i adopted whitey. Beli la tapi bukan adopt free. Kalau nak free pi ambil kat food court ke kat pasar.. Banyak weyyy cuma kena vaksin dulu la ye. Takut penyakit kucing berjangkit kat kucing kucing u'ols yang sedia ada kat rumah kan?
So motive sebenar entry ni bukan lah soal sakit kucing ka soal kucing kat food court ka.. 
Motif  sangat,
harini i nak share my baby boy. one and only. i adopt him time tu bulan 8, so basically dah 4 bulan together gether la kan. nah bagi cikit muka whitey
tadaaaa...
nahh..
Name: Whitey
Age: 1year
Breed: Mainecoon & Domestic Long Hair

0 reply sini:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...